Я – студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

4 жовтня 2022 року
кафедра вищої та прикладної математики

Ростислав Шмигельський з Київщині вступив до нашого університету на спеціальність 141 – «Енергетика, електротехніка і електромеханіка» у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження за першим пріоритетом.

 

 

-  Ростиславе! Вітаємо  Вас у нашому університеті. Чому Ви обрали саме НУБіП України? 

-  У мене не було сумнівів ні у виборі університету, ні у виборі спеціальності, на яку я буду вступати. Адже, НУБіП України  - це один із найбільш відомих та найстаріших вузів в Україні, а  ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження користується успіхом у студентів по всій країні.

 

-  Ростиславе, що вплинуло на ваш вибір спеціальності?

-  Я вважаю, що професія інженера–енергетика є однією з найперспективніших на вітчизняному та світовому ринку праці. Крім того, ця професія є особливо важливою для відновлення інфраструктури нашої країни в післявоєнний  час.

 

-  Які у вас мрії та плани на майбутнє?

-  Я мрію гарно навчатися в університеті та отримати потрібні знання та навички, щоб стати хорошим фахівцем, щоб у подальшому ефективно працювати за обраною професією.

-   Ну що ж, Ростиславе! Дуже були раді спілкуванню з Вами! Щиро зичимо міцного здоров’я, успішного навчання в університеті! 

 

 

У першокурсника брала інтерв’ю: 

доцент кафедри вищої та прикладної математики Арнаута Н.В.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook