Літня школа з фінансової грамотності «Талан» від Національного банку України завершила свою роботу

2 вересня 2022 року
     Сьогодні завершився перший навчальний курс, спрямований на підготовку вчителів шкіл та викладачів університетів до викладання цікавого предмету «Підприємництво та фінансова грамотність».
     Випускники подолали 4 тижні потужного інтенсиву насиченого лекційними та практичними заняттями, працювали з найкращими експертами у сфері фінансових послуг та фінансової просвіти, досліджували актуальні теми з фінансової грамотності та підприємництва.
     Сьогодні 264 випускника школи, серед яких п’ять викладачів кафедри банківської справи та страхування економічного факультету НУБіП України, отримали сертифікати, які засвідчують успішне її завершення.
     Доценти Лідія АВРАМЧУК, Вікторія КОСТЮК, Олена ЖАРІКОВА, Ольга ФАЙЧУК та Олексій МУРАВСЬКИЙ брали активну участь в обговорення актуальних питань банківського сектору, з цікавістю та жагою опановували нові знання, адже чітко усвідомлюють, що це дасть можливість внесни новизну в навчальний процес, і наблизить на крок молодь нашої країни до формування нової сучасної фінансової культури.
     Висловлюємо подяку Міністерству освіти і науки України та команді Національного банку України за організацію навчання, за спільне бачення та реалізацію новітніх ідей. Спільними зусиллями Ви формуєте нову генерацію успішного українського суспільства, тримаєте освітній фронт та фінансову оборону України! З нетерпінням чекаємо на зустріч на наступних заходах школи з фінансової грамотності «Талан»!
     Колеги, вітаємо Вас з новим навчальним роком! Бажаємо наснаги і витримки у роботі, прогресивних ідей та їх реалізації, міцного здоров’я та мирного неба, а нашій Україні найскорішої перемоги!
 
Руслана МАМЧУР
к.е.н., доцент

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook