Студенти зустрілися з стейхолдером сфери гостинності Олександром Чорним

6 жовтня 2022 року

 

 

     3.10.2022 року за сприянням викладача кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, к.т.н., доцента Світлани Попової відбулася інтерактивна зустріч студентів з Олександром Чорним, власником школи готельного бізнесу SmartEducationHotelSchoolсертифікованим бізнес-тренером, експертом з сервісу та комунікації.
      Тема зустрічі «Сервіс та сервісна комунікація в сучасному готелі» викликала неабияку зацікавленість серед студентів 2-4 курсів (92 особи) спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм». Говорили про сучасні напрями комунікації з гостями у складні часи, вимоги до роботи готелів, про створення комфортних умов для подорожуючих.
      Воєнний стан в Україні, підвищена психологічна чутливість людей, принципові зміни в організації їх перебування в готелях поставили перед фахівцями багато нових задач, які треба негайно вирішувати. Починаючи з посмішки і закінчуючи забезпеченням безпеки, все це питання сучасного готельного сервісу і комунікацій, які були розглянуті лектором через призму теорії та практики, надані професійні рекомендації покращення сервісу, індивідуалізованого підходу в обслуговуванні, адаптації до сучасних умов ведення готельного бізнесу.
     Завжди важко переоцінити важливість спілкування студентів з представниками готельного бізнесу, особливо у часи, коли Україна впевнено відвойовує свою землю, і тисячі потенційних туристів вже зараз планують подорожі після перемоги над загарбником. Адже саме наші студенти стануть до стійок рецепцій в готелях, управлятимуть підрозділами та підприємствами сфери гостинності, саме на них буде покладена важлива місія розвитку готельного бізнесу в Україні.
    З непохитною впевненістю у важливості нашої подальшої співпраці від студентського та викладацького колективу кафедри готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України хочемо виразити вдячність нашому надійному партнерові у підготовці майбутніх фахівців Олександру Чорному за цікаву зустріч, змістовну лекцію.  
 
Лариса Гопкало,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook