Відкрита лекція старшого викладача кафедри ТКМіМ Похиленка Г.М.

6 жовтня 2022, 14:54
    5 жовтня 2022 року старший викладач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну Похиленко Геннадій Миколайович на 2-й парі в аудиторії 230 навчального корпусу №11 провів відкриту лекцію з дисципліни «Технологія машинобудування на тему «Механізми верстатних пристосувань (затискні)» студентам ОС «Бакалавр» 2-го курсу скороченого терміну навчання і 3-го курсу україномовних груп спеціальності 133 - «Галузеве машинобудування».
   Були розглянуті механізми верстатних пристосувань. На прикладі затискних механізмів розглянуті вимоги, які до них висуваються, а також класифікацію силових механізмів. Також розглянуті різноманітні типи затискних механізмів таких як гвинтові, клинові, ексцентрикові, важільні, пружинні. Лектором зроблено важливі висновки практичного спрямування.
    Також можна відзначити постійний взаємозв’язок лектора з аудиторією, уміння старшого викладача Похиленка Г.М. зацікавити студентів та активізувати їх роботу. 
                       
  По завершенню лекції відбулося її обговорення науково-педагогічними працівниками, котрі були присутні. Студенти висловили свою оцінку роботи лектора в анкетах, а також висловили свої зауваження та побажання наприкінці заняття. Під час обговорення було зазначено важливість теми лекційного заняття для формування базових і практичних професійних знань і вмінь майбутніх інженерів. 
Доцент кафедри ТКМіМ
Семеновський О.Є.

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook