НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ: ПІДГОТОВКА ДО АКРЕДИТАЦІЇ ОНП ТА ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТЕМ ДИСЕРТАЦІЙ АСПІРАНТАМ

6 жовтня 2022, 19:32

 5 вересня 2020 року відбулося засідання кафедри організації підприємництва та біржової діяльності. З врахуванням ситуації в країні та зростанням кількості захворювань на КОВІД-19 зустріч було організовано в змішаному форматі. Частина учасників були присутні на кафедрі, а інші працювали в онлайн режимі.

Відкриваючи засідання завідувач кафедри д.е.н., професор Ільчук М.М. представив порядок денний та основні питання до обговорення. Серед них були підготовка до акредитації ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», затвердження тем дисертацій аспірантам першого року навчання, затвердження тем студентам ОС Магістр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», обговорення проведених відкритих лекцій д.е.н., доцента Радька В.І. та к.е.н., доцента Любара Р.П.

 

Гарант ОНП д.е.н., доцент Радько В.І. охарактеризував актуальний стан підготовки та озвучив основні напрямки за якими проводиться активна робота. Були прийняті рішення щодо інтенсифікації публікаційної та наукової діяльності, оптимізації роботи з науково-метричними базами та оновлення профайлів аспірантів.  

Наступним питанням було обговорення тем дисертацій аспірантам першого року навчання, які були представлені здобувачами та науковими керівниками. За результатами жвавого обміну думками були враховані побажання щодо коректування тем з урахуванням актуальних тенденцій розвитку економіки.

Після цього учасники засідання обговорили та затвердили теми магістерських робіт студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 

Потім перейшли до обговорення відкритих лекцій д.е.н., доцента Радька В.І. та к.е.н., доцента Любара Р.П. Члени кафедри, які були присутні на лекціях висловили свої оцінки, пропозиції та побажання. В цілому було відмічено, що обидві лекції були проведені на високому науковому та навчально-методичному рівні і заслуговують високої позитивної оцінки.

На завершення було обговорено ряд інших оперативних актуальних питань організації роботи кафедри.

 

Віталій Радько,

професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook