Відвідування Ботанічного саду Національного університету біоресурсів та природокористування України студентами 8 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини

10 жовтня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Для студентів біологічних спеціальностей відвідування об’єктів, що становлять велику наукову цінність для університету є дуже важливим для підготовки майбутніх спеціалістів. Слід вказати, що відвідування Ботанічного саду, що було засновано в 1928 році, повз який щоденно проходять молоді люди щодня переміщуючись від одного корпусу до іншого викликає в студентів факультету не лише візуальне задоволення, але й бажання його відвідати.

 

   7 жовтня 2022 року студенти 8 групи факультету ветеринарної медицини після проведених занять попрямували до пам’ятки садово-паркового мистецтва, що входить до складу Національного університету біоресурсів та природокористування України, та є окрасою всього комплексу університетського ансамблю.

 

   Студенти відвідали різноманітні тематичні експозиції, познайомилися з рослинами, для яких наші широти не є специфічними. Особливо молодь вразили дерев’яні скульптури створені працівниками саду. Час проведення екскурсії та чудова погода залишили в душах студентів безліч лише позитивних емоцій.

 

 

   Було прийнято рішення відвідати ботанічний сад і в інші пори роки для натхнення в навчанні та творчості.

Наставник 8 групи 1 курсу, Павло Шарандак

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook