Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук – учасник модуля Жана Моне «Implementation of European Values as a Basis of Democracy in Ukraine»

10 жовтня 2022, 12:41

В Україні в рамках програми Європейського Союзу ERASMUS+ на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили стартував модуль Жана Моне «Implementation of European Values as a Basis of Democracy in Ukraine» (EVADEM).

               

До участі у роботі проекту долучились викладачі, аспіранти, студенти кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини.

               

Захід відкрили координатор проекту доктор історичних наук, перший проректор Юрій Котляр та в.о. проректора з наукової роботи Алла Коваль, які зосередили увагу на вже пройдених етапах підготовки проекту, його спрямованості та концепту.
Модератор зустрічі старша викладачка кафедри історії Аліна Іовчева зосередилась на меті, основних напрямах EVADEM, модульній структурі, тренінгових курсах, практичному значенні.
Гості були ознайомлені з лекторами та експертами модуля Жана Моне «Імплементація європейських цінностей як базис демократії в Україні»:

     

Завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, доктор політичних наук, професор Олександр Шевчук започаткував дискусію щодо витоків європейських цінностей та їх трансляції в соціумі.
Зустріч пройшла в творчій невимушеній атмосфері. Співпраці бути!

 

 

 

Кравченко Наталія,
доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook