Разом до спільної мети. Новий міжнародний проект

12 жовтня 2022 року

          30 вересня 2022 року  за участю доктора с.-г. наук, професора кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Геті Андрія Анатолійовича та аспіранта кафедри Матвєєва Михайла Андрійовича відбулася перша установча он-лайн зустріч, де було обговорено перспективи та плани реалізації нового проекту.

Міжнародний проект співпраці за програмою Балтійського співробітництва «Раціони на базі рослинних компонентів, як інструмент забезпечення прогресу виробництва та споживання продуктів харчування» спрямований на вивчення ставлення населення до споживання м’ясних продуктів, а також на готовність виробників харчових продуктів забезпечити виробництво відповідної продукції в Україні та Молдові.

У проєкті, разом з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, беруть участь Шведський аграрний університет (координатор проєкту), RISE, Крістіансштадський університет, Вроцлавський університет наук про навколишнє середовище та життя, Литовський університет наук про здоров’я, Молдавський державний університет, а також відоме підприємтсво-виробник «Вегетус». Проект буде  здійснюється за фінансової підтримки Шведського інституту (SI).

 

 

 

 

Бажаємо успіхів всім учасникам проекту!

 

 

Сергій Рубан,

завідувач кафедри генетики,

розведення та біотехнології тварин

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook