Рухаючись вперед: на кафедрі годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного відбулося затвердження теми дисертації Холявської Т. Л.

12 жовтня 2022 року

      12.10.2022 р. відбулося чергове засідання кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного. Особливістю його було те, що у світлі останніх подій воно проходило у дистанційному форматі. Проте це не завадило його учасникам обговорити питання, що стояли на порядку денному у повній мірі. Після вступного слова завідуючого кафедрою, Сичова Михайла Юрійовича, навчально-педагогічні працівники висловили свої плани та пропозиції щодо майбутнього розвитку кафедри у такий складний час. 

        Основну його увагу було приділено обговоренню подальших перспектив науково-дослідної роботи здобувачів освітнього ступеня доктора філософії. Одне з питань порядку денного, які розглядалися на засіданні, було затвердження теми аспірантки першого року навчання – Холявської Тетяни. 

 
 

      Оскільки вибір теми дисертаційного дослідження є найвідповідальнішим етапом у науково-дослідницькій роботі кожного аспіранта, Тетяна з науковим керівником – Уманцем Дмитром Петровичем, представила доповідь та презентацію, у якій продемонструвала аналіз останніх досліджень у галузі птахівництва та аргументувала шляхи вирішення поставлених наукових проблем. 

      В кінці її доповіді, учасниками засідання було задано низку питань, на які доповідач змогла надати змістовну відповідь. Також було обговорено подальші перспективи проведення науково-дослідної роботи. Бажаємо Тетяні успішно провести дослідження!

 

Пітера Лілія,

асистент кафедри
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook