Агрохімічні ресурси у прецизійному агровиробництві: аргументи молодих науковців

13 жовтня 2022 року

 

   12.10.2022 р. на кафедрі агрохімії та якості продукції рослинництва імені О І. Душечкіна НУБіП України проведено у дистанційному форматі студентську наукову конференцію в рамках II-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Агрохімічні ресурси та управління біопродуктивністю агроландшафтів».

   У конференції взяли участь студенти-дипломники кафедри, які навчаються за магістерською освітньою програмою «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»Студенти другого року навчання доповіли про результати власних наукових досліджень на базах проходження практик. Тематика доповідей була безпосередньо пов’язана з темами магістерських робіт і охоплювала широке коло питань ефективного застосування агрохімічних засобів в управлінні мінеральним живленням польових культур, впливу диференційованого внесення різних видів добрив на продуктивність та якість продукції рослинництва, використання елементів точного агровиробництва та дистанційного моніторингу в технологічних процесах вирощування польових культур задля оптимізації режимів їх мінерального живлення.

   Загалом було виголошено виступи учасників конференції. На думку аудиторії всі доповіді відзначалися інноваційністю тематики і викликали жваве зацікавлення в аудиторії, що проявлялося у численних запитаннях до доповідачів, активною участю в обговоренні студентами, в тому числі й студентами I-го курсу магістратури, викладачами – науковими керівниками.

   На завершення конференції її учасниками було відзначено високий рівень доповідей, що в майбутньому сприятиме належній підготовці випускників до процедури захисту магістерських робіт, а для студентів-першокурсників магістратури слугуватиме важливим аспектом і додатковим стимулом в досягненні програмних результатів навчання, які передбачені ОП.
 
Заступник голови організаційного комітету,
професор кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна 
Лопушняк В.І.
 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook