Вітаємо зі святом Покрови Пресвятої Богородиці з Днем Захисників та Захисниць України й Днем українського козацтва

14 жовтня 2022 року

 14 жовтня українці святкують християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України та День українського козацтва. Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого українського народу, сили духу і мужності, відданості своїй Батьківщині і гордості за її ратну славу. Це свято не лише чоловіків і жінок, які служать, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України.
  Шановні захисники і захисниці України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Також сердечно вітаємо всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним.
  У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.


Нехай буде Перемога та запанує мир на нашій Богом даній землі! Низький уклін захисникам, щира молитва Богородиці!
Слава і подяка ЗСУ! Слава нашим Героям!


Колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook