ТЕПЕР Я СТУДЕНТ НУБіП УКРАЇНИ

18 жовтня 2022, 8:42
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 Цього року урочиста посвята випускників шкіл у студенти НУБіП України відбулася 19 вересня. З цією подією студентів вітали проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк, почесний директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, Міністр лісового господарства України (1987-1997 рр.) та після реорганізації до 2002 року Голова Державного комітету лісового господарства України – Валерій Самоплавський, перший заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Сотник, директор комунального підприємства по утриманю зелених насаджень Дарницького району м. Києва Людмила Філінська, заступники директора з навчальної та виховної роботи – Домашовець Галина Степанівна та Соваков Олександр Вікторович, які побажали студентам миру, міцного здоров’я, творчих успіхів та незабутніх років у навчанні.

Після вітальних настанов студенти урочисто промовили присягу студента, яку традиційно дають всі студенти, які розпочинають навчання у НУБіП України. Екзаменаційні книжки студентам 1 курсу 1 групи спеціальності «Лісове господарство» вручив Валерій Самоплавський.

На згадку про цей незабутній день у студентському житті стане також і зустріч студентів з наставником групи – Левченком Вячеславом Володимировичем. Зі студентами групи була проведена бесіда щодо дотримання вимог безпеки власного життя під час навчання та внутрішнього розпорядку у НУБіП України.

З метою отримання стипендіальних карток наставником групи було організовано спільний похід зі студентами групи до відділення Приватбанку.

 

Наставник, доцент Вячеслав ЛЕВЧЕНКО

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook