Триває навчання слухачів підвищення кваліфікації

24 листопада 2014 року

 З 17 по 28 листопада 2014 року триває навчання слухачів підвищення кваліфікації – лікарів ветеринарної медицини пунктів Регіональної служби державного ветсанконтролю і нагляду на державному кордоні і транспорті України. Діяльність служби спрямована на забезпечення стійкого епізоотичниго та екологічного благополуччя на території України, для чого здійснюється постійний контроль продукції, яка перетинає митний кордон України.

Вступні лекції на теми: «Організація протиепізоотичних заходів і управління епізоотичним процесом» та «Проблеми та перспективи контролю інфекційних хвороб в умовах глобалізації» прочитав завідувач кафедри епізоотолії та організації ветеринарної справи, доктор ветеринарних наук Недосєков Віталій Володимирович.

Майже продовження лекцій першого лектора стала лекція завідувача кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, доктора ветеринарних наук, професора Сороки Наталії Михайлівни на тему «Найбільш небезпечні паразитарні хвороби та організація протиепізоотичних заходів».

Відбулося і виїздне заняття слухачів у Державному науково-контрольному інституті біотехнології та штамів мікроорганізмів (ДНКІБШМ) під керівництвом завідувача відділу науково-інформаційного забезпечення, стандартизації та патентно-ліцензійних досліджень ДНКІБШМ Чумаченка Володимира Володимировича. Під час практичних занять було розглянуто питання Державного контролю та нагляду за якістю ветеринарних імунобіологічних засобів та ролі Регіональної служби ДВСКН на кордоні і транспорті в недопущенні несанкціонованого обігу в Україні ветеринарних препаратів закордонного виробництва. Університетом для виїзду було надано комфортабельний автобус, заняття проводилися у конференц-залі ДНКІБШМ.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook