Онлайн-лекція «Сучасні тенденції проєктування закладів ресторанного бізнесу»

19 жовтня 2022 року

 

 

   За ініціативи кафедри готельно-ресторанної справи 18 жовтня 2022 року відбулася відкрита онлайн-лекція директора TOO Oranje, інженер-технолога Ігора Попова, який є провідним фахівцем проєктування сучасних закладів ресторанного бізнесу.

   Під час відкритої лекції викладачі та студенти 3 та 4 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість ознайомитись з сучасними міжнародними трендами та модними течіями в організації та управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі відомих та визнаних ресторанів. Зокрема спікер зосередив увагу студентства на розробці концепції закладу, організації виробничого процесу, проєктуванні функціональних груп приміщень сучасних закладів ресторанного господарства; поділився особливостями розробки об’ємно-планувальних рішень, підбором технологічного обладнання, складання виробничої програми підприємств гостинності

   Студентам були надані професійні рекомендації щодо організації функціональної структури закладів ресторанного господарства, покращення сервісу, індивідуалізованого підходу в обслуговуванні, адаптації до сучасних умов ведення ресторанного бізнесу.
   Констатуючи значну затребуваність фахівців індустрії гостинності з боку підприємств, у ході зустрічі лектором акцентовано увагу на передумови, які необхідні для успішного старту та успіху в даній сфері.

   Лекція викликала жваву дискусію та інтерес з боку студентства до тематики зустрічі, слухачі отримали нові знання та практичні поради.
   Висловлюємо щиру вдячністю Ігору Попову за появу професійного вогника в очах наших студентів, цікаву та корисну інформацію, практичні поради та сподіваємося на наступні зустрічі в мирній Україні!

Все буде Україна!


Інна Левицька,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook