Вітаємо з ювілейним Днем народження Ларису Вацлавівну БАЛЬ-ПРИЛИПКО!

19 жовтня 2022 року

 Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктора технічних наук, професора, академіка Академії наук вищої освіти України

 

Ларису Вацлавівну БАЛЬ-ПРИЛИПКО! 

Цього чудового дня, коли золота осінь ще в силі й радують око барвисті убори природи, прийміть наші найкращі привітання і побажання з нагоди ювілею: міцного Вам здоров’я, сімейного щастя, життєвих гараздів, позитивних емоцій, професійних звершень!

Ви – жінка-науковець, ініціативна педагогиня, що застосовує інноваційні технології у роботі з молодими майбутніми науковцями та студентами, а також є водночас доброзичливою людиною, завжди готова допомогти кожному, хто потребує уваги. Ви щедро ділитеся своїми знаннями, життєвим досвідом, теплотою свого серця зі студентами та колегами.

Університетська спільнота вдячна Вам за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність.

Мирного неба!

 

З повагою –

ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook