Кураторська година зі студентами першого курсу англомовної групи

20 жовтня 2022 року

18 жовтня 2022 відбулася чергова онлайн зустріч куратора 5 групи першого курсу Катерини Алексеєвої зі студентами. Більшість студентів підключилися до конференції та прослухали інформацію, яку надавала куратор.

Під час зустрічі з наставником студенти були поінформовані стосовно необхідності дотримуватися правил поведінки при звуках повітряної тривоги. У цей час студенти повинні прослідувати в укриття та залишатися там аж до отримання повідомлень щодо офіційної відміни тривоги.

Враховуючи події останніх тижнів, мешканці Києва знову перебувають у небезпеці. Відповідальне ставлення до себе, свого життя та здоров’я – на разі є абсолютним пріоритетом. Також наставник звернулася до своїх підопічних з проханням економити електроенергію, гасити світло у вечірні та нічні години, зменшити час споживання електроприладів. До цього нас у теперішніх умовах закликає влада, адже ворог спрямував свої зусилля передусім на ослаблення енергетичної системи країни.

Далі мова йшла про процес навчання студентів. Потрібно сказати, що студенти 5 групи першого курсу старанно навчаються, відвідують пари та виконують всі завдання. Незважаючи на непрості часи, настрій у першокурсників є позитивним, та відчувається конкретна налаштованість на отримання фахових знань. Також студенти уже звикли до того, що пари викладаються у них англійською мовою.

Будемо сподіватися, що вже скоро ситуація в країні стабілізується, а навчання ввійде у звичний для всіх режим.

 

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook