Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

20 жовтня 2022 року

20 жовтня під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в онлайн режимі.

Оксана Леонідівна проінформував присутніх про порядок денний, а саме: про діяльність госпрозрахункових підрозділів і про планування науково-дослідної роботи на агробіологічному факультеті.

Про діяльність госпрозрахункових підрозділів слухали інформацію заступника декана Віталія Коваленка, який відмітив кафедри які постійно приносять прибуток, наголосив на оновленні положень про виробничі підрозділи. Також доповідачем було запропоновано заходи покращення роботи й розглянути необхідність існування госпрозрахункових підрозділів, які не забезпечують виконання плану.

Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Дмитро Літвінов доповів про планування науково-дослідної роботи. Зокрема доповідач наголосив до 15 листопада подати стуктуру посівних площ у ДП АДС, потребу в добривах, посівному матеріалі. Закцентував увагу викладачів на публікаціях в журналі «Рослинництво та грунтознавство», проведенні науково-технічних заходів в онлайн форматі, підготовці та подачі проєктів за приорітетними напрямками досліджень для участі у конкурсі МОН та НДФ, активізації НДР студентів, співпраці з бізнесом, активізації міжнародної наукової співпраці.

Гарант ОНП PhD 102 «Хімія» Володимир Копілевич доповів про стан підготовки до акредитації ОНП.

Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній проінформував про формування  вибіркової складової навчальних планів для студентів бакалаврату та магістратури.

Секретар навально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook