Кураторська година з студентами 1 курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа"

24 жовтня 2022 року

     18 жовтня 2022 року в гуртожитку №9 відбулася тематична кураторська година зі студентами першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на тему: «Права та обов’язки студентів, які проживають в гуртожитку». У зустрічі взяли участь куратор групи Валентина Бандура, комендант гуртожитку Лідія Йовенко.


   Куратор групи зазначила, що студентський період життя супроводжується систематичною розумовою працею та забезпеченням комфортних умов проживання. Цей складний пізнавальний процес тісно пов'язаний із складання раціонального режиму дня; самоконтролю; розумової діяльності; роботи з книгою; розвитку пам'яті, уваги, уяви, мислення. А проживання в гуртожитку вимагає дотримання правил внутрішнього розпорядку.
    Лідія Василівна, комендант гуртожитку, наголосила, що основне завдання, яке стосується кожного – знайти чіткий алгоритм дій задля вирішення усіх існуючих проблем, створення безпечних умов для проживання кожного студента, чистота і порядок в кімнатах та на прилеглій території. Розповіла студентам щодо дотримання санітарних норм проживання студентів у гуртожитках в умовах карантину.


    Учасники заходу повідомили про поточний стан поселення та дотримання санітарних норм проживання студентами. Також вони обговорили можливі варіанти вирішення існуючих проблем, зокрема, проведення періодичних роз’яснювальних робіт для студентів, визначення порядку дій студентів під час повітряної тривоги, при підозрі на респіраторні захворювання, рекомендації щодо забезпечення медичної допомоги для студентів з інших міст.

Валентина Бандура,
куратор групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook