Захист звітів з виробничої практики

25 жовтня 2022, 12:19
НУБІП
24 жовтня на другій парі відбувся захист звітів з виробничої практики студентів 4 курсу агробіологічного факультету, дипломників кафедри, в очному форматі. До складу комісії ввійшли Подпрятов Г.І., професор, завідувач кафедри (голова комісії), к.с-г.н., доценти Завгородній В.М. та Завадська О.В.
Студенти протягом проходження виробничої практики у господарствах мали змогу закріпити теоретичні знання, набути практичних навиків, прийняти безпосередню участь у важливих технологічних процесах з вирощування та доробки с.-г. культур. До захисту звітів бакалаври-дипломники віднеслися відповідально, аналізували існуючі технології вирощування основних культур, наявність обладнання для доробки, давали розгорнуті відповіді на запитання, робили аргументовані пропозиції щодо підвищення ефективності доробки, особливо сушіння, загалом покращення діяльності господарств. Обговорили також можливі шляхи підвищення ефективності проходження виробничої практики, підбору баз для її проходження. 
Загалом, під час захисту звітів студенти продемонстрували високий рівень фахових знань, отримали гарні оцінки, найвищі - Герасименко Павло та Пошкребньов Віталій.
У зв’язку зі складною ситуацією, яка склалася зараз у країні, не всі студенти змогли приїхати та захистити звіт очно. Для них буде організовано другий етап захисту звітів у дистанційному форматі.
 

Член комісії, доцент кафедри Оксана Завадська 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook