Профорієнтація триває!

19 жовтня 2022, 9:00
Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

        Вдалий вибір професії – відповідальний крок у житті кожного школяра-випускника, адже від цього вибору залежить професійна успішність, перспективи працевлаштування і гідний рівень життя у майбутньому. На сучасному етапі розвитку науки і суспільства з’явилось ряд досить нових, цікавих і надзвичайно важливих професій, про існування яких знають далеко не всі.

 

 

          19 жовтня 2022 року у межах профорієнтаційної роботи відбулася онлайн-зустріч доцента кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Тетяни Анатоліївни Ткаченко з учнями випускного класу Ніжинської гімназії № 14, м. Ніжин, Чернігівська область.

 

 

           Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про перспективи навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України, навчально-наукові лабораторії, підготовчі курси, перелік документів, необхідних для вступу, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників та міжнародне стажування студентів.

 

 

 

           Учні не лише уважно слухали розповідь про факультет та особливості спеціальностей 101 «Екологія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 202 «Захист і карантин рослин», а і жваво запитували про правила отримання стипендії та її розмір, побутові умови проживання, спортивні секції й гуртки, затребуваність таких спеціалістів на ринку праці.

 

Ткаченко Т.А.

доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook