Студенти 8 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини відвідали кафедру конярства і бджільництва НУБіП України

25 жовтня 2022, 19:17
Студенти факультету ветеринарної медицини в процесі своєї підготовки вивчають основи життєдіяльності, розведення різноманітних тварин. Багато студентів займаються кінним спортом та пасічництвом. Саме тому відвідування кафедри конярства і бджільництва, а саме конюшні та пасіки університету є важливим етапом підготовки майбутніх фахівців ветеринарної медицини.
За підтримки завідувача кафедри конярства і бджільництва доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Академії наук вищої освіти України Миколи Гавриловича Повознікова студенти 8 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини познайомилися з роботою кафедри та конюшнею і пасікою НУБіП.
Екскурсія була проведена в дружній обстановці. Студенти отримали цікаву інформацію про особливості утримання коней та важливість бджільництва у системі забезпечення населення якісними продуктами харчування. Наприкінці екскурсії студенти ознайомилися із застосуванням продуктів бджільництва у харчовій та фармацевтичній промисловості.
Велика подяка Повознікову Миколі Гавриловичу за добре проведений час. Сподіваємося на подальшу співпрацю та можливість відвідати пасіку та конюшню повторно.
 
Куратор групи Павло Шарандак
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook