Студенти 7 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини відвідали ННВ клінічний центр «Ветмедсервіс» Національного університету біоресурсів та природокористування України

26 жовтня 2022 року
Сучасне життя швидкоплинне. Це потребує постановки чітких цілей та спрямованої дії для їх досягнення. Нинішнє покоління студентів потребує чіткої візуалізації своєї мрії. Зважаючи на те, що більшість першокурсників мають домашнього улюбленця: кота, собаку, хом’яка та ін., відвідування клініки ветеринарної медицини дає серйозний стимул освоєння майбутньої професії лікаря ветеринарної медицини.
6 жовтня 2022 року студенти 7 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини разом зі своєю кураторкою кандидатом ветеринарних наук, асистентом Мариною Вікторівною Дробот відвідали ННВ клінічний центр «Ветмедсервіс» Національного університету біоресурсів та природокористування України. Керівник даного структурного підрозділу кандидат ветеринарних наук, доцент В’ячеслав Віталійович Соломон познайомив студентів із роботою клініки та її структурними підрозділами. Студенти відвідали приймальню для тварин, кабінети  біохімічного дослідження крові, ультразвукової і рентгенологічної діагностики, готель для тварин, фазанарій. У першокурсників виникло безліч запитань до спеціалістів ветеринарного центру. Це свідчить про зацікавленість студентів  у напряму з лікування свійських тварин. 
Також Соломон В.В. провів екскурсію у локації «Зоопарк під мікроскопом»  і ознайомив студентів з «найменшими» представниками тваринного світу.
Відвідування ветеринарних локацій студентами першого курсу додають їм натхнення в навчанні та сприяють кращій успішності.
 
                     Куратор групи Марина Дробот
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook