Традиційна екскурсія членів гуртка до бібліотеки НУБіП України

27 вересня 2022 року
НУБіП України
    Традиційно не перший рік усі першокурсники нашого університету запрошуються на екскурсію до бібліотеки НУБіП України.
    26 вересня 2022 року до бібліотеки завітали студенти першого курсу спеціальності 051 "Економіка" ОПП "Міжнародна економіка" із куратором групи Михальчишиною Ларисою Гаврилівною.
    Бібліотекарі гостинно зустріли екскурсійну групу. Більшість студентів відвідували бібліотеку вперше. Першокурсники виявили зацікавленість та увагу до цього заходу.
    Працівники бібліотеки ознайомили студентів із правилами користування бібліотекою, фондами читального й навчального абонементів, а також розповіли про сайт бібліотеки та особливості роботи з електронним каталогом і репозитарієм.
    Особливий захват у відвідувачів екскурсії викликала наявність вільного доступу до Wi-fi, а також можливість спілкування без обмежень у часі у дружній і теплій атмосфері. Також цікавим був організований працівниками бібліотеки квест, під час якого студенти ознайомились із каталогами, книгосховищем і абонементом, виконували цікаві і змістовні завдання.
   Дякумо за проведений захід заступнику директора бібліотеки Марковій-Пипко Неллі Юріївні. Сподіваємося, що такі екскурсії залишатимуться традиційними.
Куратор групи, керівник наукового гуртка, доцент кафедри глобальної економіки
Лариса Михальчишина

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook