ВИХОВНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 3 КУРСУ 8 ГРУПИ ЩОДО ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ЗА ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ

27 жовтня 2022, 12:53

          26 жовтня 2022 року під час зустрічі з студентами 3 курсу 8 групи факультету ветеринарної медицини детально обговорили питання навчання та студентського життя за аварійних відключень електроенергії. Детально зупинилися на організації навчального процесу, успішності, місць проживання студентів. Нажаль  не вся група студентів змогла підключитися до зустрічі, але староста детально доповіла поточний стан відсутніх.

Всі студенти групи знаходяться в Україні. Основна частина студентів проживає в Києві та Київської області, з яких три студента живуть у гуртожитку №6.

       Студенти висловилися, що у даний момент стало складніше навчатися із-за аварійних відключень електроенергії, відсутності Інтернету та частих повітряних тривог. Позитивним є те, що більшість дисциплін є в електронно навчальному курсі і це дозволяє в будь-який час виконати домашні завдання. Також вони завжди мають зворотній зв'язок з викладачами, які розширюють час виконання завдань та надають інформаційну підтримку.

Обговорили питання успішності навчання за дисциплінами «Оперативна хірургія», «Клінічна діагностика», «Ветеринарна фармакологія», «Гігієна тварин», «БЖД» та «Патофізіологія». Загалом 95 % групи студентів успішно наближаються до семестрової сесії.
Мир обов’язково прийде на нашу землю. Все буде Україна!
Наставник групи

 Валерій Цвіліховський 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook