Команда ННІ бізнесу — переможець змагань з волейболу серед жіночих команд!

25 листопада 2014 року

     З 18 по 24 листопада пройшли змагання з волейболу серед жіночих команд ННІ. 24 листопала проходила фінальна гра.
    Змагання проходили у чотири етапи. У першому півфіналі змагалися команди ННІ бізнесу та ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. Перемогу чесною та впевненою боротьбою виборола команда ННІ бізнесу, які протягом всієї гри, забиваючи голи суперниками, щоб підтримати бойовий дух команди, викрикували: «Ми бізнес!».

     Наступними, у другому півфіналі, грали команди ННІ рослинництва, екології і біотехнологій і ННІ тваринництва та водних біоресурсів. Гра виявилась з невеличкою гостротою, адже всі надзвичайно переживали і не хотіли здаватись. Та удача сьогодні була на стороні команди ННІ рослинництва, екології і біотехнологій, і вони здобули місце в турі для боротьбі за 1-2 місця.

     3-4 місця розігрувались між командами ННІ тваринництва та водних біоресурсів і ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції. Учасниці викладалися на повну, публіка підтримувала їх оплесками, а тренери давали поради щодо кращої гри. Але якби там не було, переможець в грі може бути лише один, і ним стала команда ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції, яка посіла почесне 3 місце.    

     Гра за 1-2 місця між ННІ рослинництва, екології і біотехнологій та ННІ бізнесу була інтенсивна та запекла, учасниці ніяк не хотіли віддати перемогу команді суперниці і всю гру йшли плече в плече. Вболівальники з трибун кричали слова підтримки, то радіючи, то висловлюючи своє невдоволення забитим голам. Отже, не зважаючи на всі перипетії гри, перемогу здобула перемогу команда ННІ бізнесу і посіла переможне 1 місце, а команда ННІ рослинництва, екології і біотехнологій посіла 2 місце.

    

    

     На врученні нагород були присутні: проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Черкашин Дмитро Костянтинович, директор ННІ бізнесу Діброва Анатолій Дмитрович та в. о. завідувача кафедри фізичного виховання Костенко Микола Петрович.
 

     Всі учасники були нагороджені грамотами, а переможці почесним кубком. Також, кращим гравцем одностайно була обрана учасниця команди ННІ рослинництва, екології і біотехнологій — Лимар Юлія.
 

Дякуємо організаторам та учасникам за чудові змагання, бажаємо всім командам перемог у наступних змаганнях.

Аліна Шабельна,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

Фотозвіт змагань:


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook