Визначено підручники, що претендують на Державну премію України в галузі науки і техніки у 2015 році

25 листопада 2014 року

 24 листопада 2014 року відбулось чергове засідання навчально-методичної ради університету під головуванням проректора з навчальної та виховної роботи С.М. Кваші.

На засіданні були розглянуті питання:

1. Ліцензійні справи ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» на право надання освітніх послуг у сфері вищої освіти з підготовки фахівців ОКР «Магістр» за спеціальностями: 8.10010201 «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств»; 8.10010103 «Електрифікація і автоматизація сільського господарства»; 8.03050901 «Облік і аудит»; 8.03050401 «Економіка підприємства».

2. Акредитаційні справи ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» за напрямами: 6.030509 Облік і аудит; 6.090101 Агрономія.

3. Обговорення положень «Положення про видання навчальної літератури за рекомендацією вченої ради НУБіП України», «Положення про проведення ректорського, директорського та деканського контролю знань студентів у НУБіП України», «Положення про огляд-конкурс на кращий навчальний корпус НУБіП України», «Положення про огляд-конкурс на кращий гуртожиток НУБіП України» та рекомендація їх на затвердження Вченою радою університету.

4. Рекомендація до друку буклету «Підсумки навчальної, науково-методичної та культурно-виховної роботи Відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України за 2014 рік».

5. Рекомендацію підручників на Державну премію України в галузі науки і техніки у 2015 році: «Ветеринарне акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення тварин з основами андрології»; «Бухгалтерський облік у промислових і агросервісних підприємствах»; «Механізація лісогосподарських робіт».

6. Підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку навчальній літератури:
– навчальний посібник англійською мовою «Organic Chemistry in Question» (автори — Бухтіяров В.К., Заславський О.М., Пивоварова Н.С.);
– термінологічний словник англійською мовою «Термінологія в загальній мікології та фітопатології» (автори — Кирик М.М., Піковьский М.Й.);
– навчальний посібник «Професійна підготовка соціального педагога: тлумачний словник-довідник» (автор — Ковальчук Т.І.);
– навчальний посібник «Практикум з хімії високомолекулярних сполук» (автори — Нестерова Л.О., Заславський О.М., Кротенко В.В.);
– навчальний посібник «Екологічно безпечне водокристування» (автор — Гончаров Ф.І.).
 

7. Формування проекту державного замовлення на 2015 н.р. на підготовку бакалаврів, спеціалістів та магістрі денної та заочної форм навчання.

8. Стан подання робочих навчальних планів підготовки фахівців ОКР «Бакалавр», «Спеціаліст» та «Магістр» всіх форм навчання на 2015-2016 н.р.

9. Забезпечення проведення профорієнтаційної роботи факультетами, кафедрами та кожним науково-педагогічним працівником НУБіП України.
 

     В ході засідання виступили проректор з навчальної і виховної роботи С. Кваша, начальник навчального відділу О. Зазимко, начальник навчально-методичного відділу Л. Кліх, начальник відділу по роботі з вищими навчальними закладами І-ІІІ рівнів акредитації Лєкарь Я.О., секретар навчально-методичної ради Д. Касаткін.

     Цікавим був виступ студентів факультету комп’ютерних наук та економічної кібернетики Віталія Линця та Андрія Глазунова про «Технології профорієнтаційної роботи у Вроцлавському природничому університеті». У доповіді вони звернули увагу на сучасні технології проведення профорієнтаційної роботи з якими ознайомилися під час проходження закордонної практики у Польщі.

    

Д. Касаткін,
cекретар навчально-методичної ради університету


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook