Слухаємо майбутнього кандидата наук

22 жовтня 2022 року

 

20 жовтня на кафедрі теплоенергетики відбувся науковий семінар, на якому аспірант Андрій Сердюк доповів основні результати своєї дисертаційної роботи на тему: «Розробка електротехнологічного комплексу для приготування рідких кормів на базі роторно-пульсаційних технологій», яку він виконував під керівництвом професора Горобця В.Г.
Присутні на семінарі науково-педагогічні працівники кафедри зазначили, що дисертантом виконані цікаві нові експериментальні дослідження процесу приготування високоякісних рідких зернових кормів за допомоги роторно-пульсаційного апарата, робота якого базується на реалізації принципу дискретно-імпульсного введення енергії. Вперше розроблено математичну модель для визначення оптимальної конструкції робочої камери такого апарата. Економічний аналіз показав, що використання нової технології не лише сприяє зниженню затрат на виготовлення кормів, але й покращує споживчі якості виготовленого продукту.
 
 
Проте, на думку учасників семінару, представлення результатів роботи потребує уточнень та вдосконалення. Зокрема, потрібно конкретизувати задачі дослідження, чіткіше сформулювати його наукову новизну та висновки по роботі. Покращити необхідно також ілюстративний матеріал для кращого сприйняття його аудиторією.
 
 
 
Аспірант Сердюк подякував присутнім за жваве конструктивне обговорення його доповіді та висловив впевненість, що врахування висловлених зауважень сприятиме кращому представленню результатів дисертації на наступних етапах її затвердження.
Доцент кафедри теплоенергетики

 

Олена Шеліманова
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook