Першокурсники механіко-технологічного факультету під надійною опікою студентських наставників

28 жовтня 2022 року
   Для усвідомлення статусу студента у вищій освіті, як ретельно працюючої особистості, дії якої спрямовані на розвиток притаманного потенціалу, першокурсники потребують різносторонньої підтримки, у середовищі навчального закладу. Оскільки, в управлінні навчальним закладом, активну участь беруть органи студентського самоврядування – поряд з інститутом наставників академічних груп, з числа професорсько-викладацького складу, важливу роль відіграють і наставники, із лав студентської спільноти.
   Цьогоріч, академічні групи першого курсу механіко-технологічного факультету під опіку взяли студенти старших курсів: Павло Цонков (АІ 2201), Ольга Ейзерман (АІ 2202), Анастасія Чернявська (АІ 2203), Вадим Підвисоцький (АІ 2204), Владислав Степанов (АІ 2205), Валентина Сак (ТТ 2206), Дарія Ващенко (ТТ 2207) та Тетяна Лозман (ТТ 2208).
   Старшокурсники факультету, запропоновані у якості наставників, пройшли контроль часом та зарекомендували себе, як стійкі, амбітні, активні особистості, які знають перестороги, головні пріоритети та можливості на шляху першокурсника, тож і мають всі важелі спрямування спільноти молодих людей до русла перспективного руху.
   На першій зустрічі молодого покоління інженерів 2022 року вступу, із студентським активом механіко-технологічного факультету, були висвітлені основні аспекти студентського життя, зокрема, правила поведінки у гуртожитках та навчальних корпусах закладу, вимоги освітнього процесу, обговорені можливості наукового зростання, фізичного і творчого вдосконалювання та корисного дозвілля. Наразі, кожен студент, повинен усвідомити, що він являється частиною величного університету, який на протязі більше 12 десятиліть своєї історії, впевнено закріпив унікальні позиції вищої школи і подарував світу багато видатних постатей та ключових особистостей. Брати приклад є з кого, тож потрібно працювати. 

   Наставники, також, наголосили, на відповідальному ставленні старост академічних груп, до виконання своїх обов’язків, умінні вірного нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу студентів, забезпеченні моральних і етичних умов функціонування студентського колективу та співпраці з органами студентського самоврядування факультету і університету.
    Вітаємо першокурсників із синергетичним поєднанням в студентській спільноті механіко-технологічного факультету. Наставникам – достатнього крутного моменту в рушіях мудрості. Успіхів, звершень і Перемоги!

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook