Гурткова робота кафедри для учнів ліцеїв

28 жовтня 2022, 16:26
кафедра вищої та прикладної математики

       За наказом ректора НУБіП України, з метою розширення форм профорієнтаційної роботи в Університеті, у 2022-23 навчальному році розпочато проведення засідань наукового гуртка «Математика» для учнів ліцеїв. На кафедрі розроблено тематику занять, графік проведення засідань наукових гуртків з урахуванням основного розкладу викладачів, визначено лекторів.

У цьому році до гурткової спільноти учнів ліцеїв КЗ ІМР «Ірпінський академічний ліцей НУБіП України», КЗ КОР «Фастівський ліцей інтернат» приєднався «Немішаївський ліцей №1» Бучанського району Київської області. Так, перше засідання наукового гуртка «Математика» для учнів Немішаївського ліцею за темою «Вектори та їх застосування» (лектор доц. Панталієнко Л.А.) відбулось 25 жовтня 2022 року.

 

 

Побудову матеріалу за темою заняття здійснено з урахуванням неоднорідності аудиторії (адже учні 10 класу ще не вивчали цей матеріал), дотримуючись доступної форми викладу з наочною демонстрацією застосувань математичного апарату векторної алгебри до розв’язання задач геометрії, фізики та стереометрії.

Гуртківці слухали уважно, приймали участь у розв’язанні задач, задавали питання. Відчувалась певна зацікавленість учнівської аудиторії, здається всі отримали  позитивні враження та  емоції.

Побажаємо надалі учням-ліцеїстам бути активними гуртківцями, набувати нових математичних знань та отримувати перемоги!

 

 

Доцент кафедри вищої та прикладної математики Панталієнко Л.А.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook