Демонстрація результатів дослідження магістрами спеціальностей «Інженерія програмного забезпечення» та «Комп’ютерні науки»

27 жовтня 2022, 16:11

 

 

В рамках засідання секції «Прикладні програмні системи: сучасні методи та засоби розробки» XІІI Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта» 27 жовтня було проведено постерну сесію магістрів 2-го року навчання за освітніми програмами «Програмне забезпечення інформаційних систем», «Інформаційні управляючі системи і технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг».

 

Сесія проходила у дистанційному форматі. Студенти  демонстрували результати магістерських робіт у вигляді постерів, та підтвердили свою готовність до захисту магістерських робіт.

 Не дивлячись на систематичні відключення світла, студенти, модератори секції та дипломні керівники прийняли активну участь, як в демонстрації своїх робіт, так і в обговоренні результатів. Сесія тривала три години. Саме стільки часу знадобилося, щоб представити результати своїх досліджень усіма присутніми магістрами.

Представлені постери були підготовлені на достатньо високому рівні, їх автори відповідно вимогам представили ключові результати своїх магістерських робіт у вигляді інфографіки. Теми робіт стосувалися сучасних та актуальних напрямків досліджень: «Геопросторовий паспорт поля на основі даних БПЛА» (Курінський В.), «Веб-система моніторингу стану музичних чартів з прогнозуванням рейтингу популярності» (Андрійчук А.), «Система підтримки прийняття рішень керівництвом тепличного господарства промислового типу» (Лендєл М.), «Інтелектуальна система підбору навчальних електронних курсів» (Таран А.), «Дослідження алгоритмів колаборативної фільтрації та розробка рекомендаційної системи на їх основі» (Івченко О.), «Аналіз фінансової діяльності підприємства на основі використання сучасних інформаційних технологій» (Снігир Р.), «Програмне забезпечення автоматизації документообігу у сфері виконавчого провадження  з аналітичним модулем» (Голубенко О.), «Система аналізу реалізації високоякісного насіннєвого матеріалу» (Шерекіна А.), «Інтелектуальна система формування пропозицій щодо використання дронів» (Ансєєв А.), «Система моніторингу стану кліматичних умов регіону на основі PWA-технології» (Згоннік Б.), «Інтелектуальна система автоматизованого тестування веб додатків» (Кохан К.).  та інші.

Нажаль, не всі магістри змогли приєднатися до зустрічі. Отже, у них буде можливість продемонструвати свої постери на попередньому захисті.

Бажаємо магістрам успішно захистити свої магістерські роботи, а нам всім такої очікуваної Перемоги! Слава нашим захисникам, завдячуючи яким ми маємо можливість продовжувати навчання.

 

 

  

Голуб Б.Л., зав. кафедри КН,

Густера О.М., ст. викладач кафедри КН

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook