Грантова діяльність: успіх науково-педагогічних працівників ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

30 жовтня 2022 року
кафедра вищої та прикладної математики

              

Навіть під час війни не зупинялася робота над отриманням гранту ERASMUS-EDU-2022-CB-VET  у сфері професійної освіти для підготовки фахівців з застосуванням екологічної та «розумної» енергії в будівлях (Vocational Education and Training For Green and Smart Energy in Buildings). Проєкт підготовлений і поданий спільними зусиллями науково-педагогічних працівників ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Керівник проєкту – директор ННІ, професор Віктор Каплун, координатори проєкту: доцент кафедри теплоенергетики - Олена Шеліманова: завідувач кафедри вищої та прикладної математики, професор  - Ніна Батечко, доцент кафедри електропостачання - Світлана Макаревич.  

За ініціативою Софійського енергетичного центру у гранті приймають участь сім країн світу, а саме: Болгарія, Туреччина, Вірменія, Грузія, Україна, Косово та Албанія.

Основною метою проекту є передача досвіду, передових практик, а також адаптованих, інноваційних та технічних рішень у сфері фотоелектричних та «розумних» електричних систем у будівлях через мережеву он-лайн платформу з урахуванням нових викликів на ринку фахівців-електриків.

Навчальні матеріали, тематичні дослідження та розроблені рекомендації дозволять підвищити рівень знань фахівців енергетичної сфери.

Підписання грантової угоди відбулося 28 вересня 2022 року,  попереду 24 місяці напруженої, але дуже цікавої та корисної роботи. 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook