Дебют першокурсника – 2022 на факультеті землевпорядкування

12 жовтня 2022, 9:00
факультет землевпорядкування
   7 жовтня 2022 року на факультеті землевпорядкування відбувався творчий конкурс серед 99 студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» – «Дебют першокурсника – 2022», що став вже незмінною традицією НУБіП. Захід був організований і проведений за сприяння студентської організації факультету землевпорядкування на чолі із Олександрою Калініченко і спрямовувався на розкриття творчих талантів новачків та їхнього становлення у дружній студентській родині, а також надання першокурсникам можливостей проявити і зарекомендувати себе.
   Цьогорічний дебют став особливим за своєю тематикою, адже для представлення завдання, кожній із чотирьох академічних груп необхідно було презентувати окрему країну з її пісенними традиціями і звичаями. Жеребкування й визначило країну для дебюту кожного колективу. Наприклад, першій академічній групі, на чолі зі старостою Максимом Бураном, дісталася запальна Грузія. Другій групі, на чолі з Дар’єю Потьомкіною, пощастило обрати дружню Польщу. Колектив третьої групи під керівництвом Михайла Ісаєва презентував Британську культуру, а сонячну Іспанію представляла четверта група на чолі із Артуром Поштарем.
   Підготовку розпочали одразу, адже відчували запал до перемоги та трохи страху, бо для всіх нас подібний творчий захід в стінах університету був вперше. Ми із захватом спостерігали за виступами команд. Їхні номери й справді були чудові, веселі і круті. Було помітно, що всі команди дуже гарно підготувалися.
 
   Оцінювали блискавичні виступи у номінаціях танок, пісня та розкриття особливостей країни представники журі у складі: з числа адміністрації – декан факультету Тарас Євсюков і його заступник Олександр Шевченко, а також представників студентської організації факультету – Олександри Калініченко, Ольги Пронь та Олександри Пустовіт.
 
   Коли прийшов час до оголошення результатів всіх накрила вуаль хвилювання, адже дебют першокурсника буває лише раз і всі прагнули здобути першість. Отож, за результатами оцінювання журі 4-те місце здобула друга група першого курсу факультету землевпорядкування, почесне 3-тє посіла третя, 2-ге місце дісталося четвертій групі. Коли оголосили про перемогу першої групи, всіх нас переповнили емоції, щастя і відчуття прекрасного, бо ми це зробили!
    З нетерпінням чекатимемо наступних конкурсів, адже вогники у наших очах тільки починають розгоратися.
 
Ірина Ворощук,
студентка першого курсу першої групи

факультету землевпорядкування 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook