6 ГРУПА 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ПРОВЕЛА ОНЛАЙН-ЗБОРИ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ

31 жовтня 2022, 10:26
Хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

   31 жовтня 2022 року у студентів 6 групи 1 курсу відбулись збори з наставником групи, старшим викладачем, кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка, Бокотьком Романом.
   Обговорили проживання студентів у гуртожитку НУБіП України, а також під час зустрічі з наставником було доведено до студентів інформацію стосовно графіка навчального процесу (який частково корегується), планових термінів очного та дистанційного навчання у першому навчальному семестрі у 2022-2023 навчального року.
   Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу, підготовка до зимової заліково-екзаменаційної сесії студентів та стан нарахування додаткових балів у першому семестрі 2022-2023 н.р.

   Наголошено про план культурно-масових заходів для першокурсників, дебют першокурсників та інші заходи.
   Наставником академічної групи також наголошено про дотримання санітарно-епідеміологічних норм перебуваючи на території навчальних корпусів та студентського містечка НУБіП України, своєчасність та обов’язковість відвідування занять, особливо в такий непростий для країни час, щоб повноцінно навчатись та здобувати знання.
   Ознайомив студентів із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема продовжується навчання у змішаному форматі. Працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам.
Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.
   Наставник 6 групи 1 курсу надав відповіді на всі питання студентів-першокурсників. Також закликав здобувачів вищої освіти підтримувати постійний зв’язок і допомагати один одному. Головне безпека і навчання.
   Куратор звернувся до групи і серйозно акцентував увагу на організації заліково-екзаменаційної сесії у першому семестрі 2022-2023 н.р.
   Нагадав про оформлення індивідуальних планів і портфоліо та на оплаті коштів за навчання на наступний семестр.
   Проінформував про необхідність уважно зараховувати додаткові бали та поданні достовірної інформації.
   Староста групи, Скопець Єлизавета доповіла про хід навчання, звертала увагу на проблеми, які виникали впродовж навчання та отримала чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді для вирішення певних неполадок у групі.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Головне у вихованні - не навчити
виконувати правила і дотримуватися вимог,
а навчити молодих людей на рівні підсвідомості
усвідомлювати важливість моральних
життєвих цінностей, свої дії та вчинки.
(Невідомий автор).

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

 


Профком 6 групи 1 курсу:
Костюк Назарій
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook