Актуальні проблеми сьогодення обговорювали на кураторській орггодині з студентами 1 групи 4 курсу

20 лютого 2022, 11:12

  Пройшли перші тижні дистанційного навчання, з’явились перші результати та проблемні моменти, пов’язані із особливостями онлайн-навчання. Тому саме виникнення організаційних моментів проведення дистанційного навчання обговорювали на кураторській годині  доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Тетяна Немова та студенти  1 групи 4 курсу.  

   Група приступила активно до навчання, всі заняття проходять за допомогою ЕНК різних дисциплін, відеоконференцій. Комунікація встановлена по усіх навчальних дисциплінах, які  є за розкладом 4 курсу. Частина іноземних студентів під впливом обставин, що склалися, повернулися до своїх країн, проте це не є перешкодою для відвідування онлайн занять.
 
  Окрім поточних питань,  підняли питання необхідності поступової підготовки до майбутнього ЄДКІ шляхом ретельного вивчення та  набуття знань із фахових предметів, зважаючи на виклики пандемії. 
 
  Звернули увагу також на  питання розподілу вибіркових дисциплін у цьому семестрі у студентів даної групи та обговорили стратегію вибору студентів таких дисциплін. 
 
  Загалом, студенти 1 групи 4 курсу активні в навчальному процесі, частина із них у вільний час стажується у ветеринарних клініках, що є гарним підґрунтям набуття фахових знань та компетенцій. 
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Тетяна Немова 
 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook