14 жовтня «День захисників і захисниць України»: студентське привітання одногрупників

14 жовтня 2022, 18:14
он-лайн

 День захисників та захисниць Українице державне свято, що почали відзначати з 2014 року. Свято виникло на тлі підсилення в суспільстві ідей декомунізації і збройної агресії Росії на Донбасі і в Криму, а також поєднує водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва, та Днем Української Повстанської Армії. Безпрецедентні зразки мужності та відваги, виявлені нашими бійцями на передовій новітньої російсько-української війни, сотні відданих життів за Батьківщину потребують гідного вшанування з боку суспільства й держави. А також, потрібно мотивувати майбутніх наших захисників, та підтримувати їх у життєвих ситуаціях.

Саме з цією метою, до Дня захисників України, 14 жовтня 2022 року куратор 2 курсу 3 групи спеціальності «Екологія» Віта Петрівна Строкаль, разом із дівчатами групи організували привітання любим хлопцям групи. Оскільки в даний час група навчалася в дистанційному форматі, куратор групи організувала он-лайн зустріч, під час якої були продемонстровані деякі сюрпризи для хлопців.

Спочатку куратор розповіла про значення свята та необхідність пам’ятати традиції своєї країни. Деякі студенти окремо розповіли, що саме для них означає цей день. У багатьох є батьки або родичі, які боронять нашу країну не один рік. Після цього всі перейшли до привітань.

Дівчата групи підготували презентацію для хлопців у вигляді «Ти супер герой». Кожен був представлений у ролі «певного супер-героя», який найбільше відповідав його характеру.

 Також було продемонстровано відео-привітання в якому кожному хлопцю-одногрупнику побажали бути кращим та мужнім заради нашого спільного майбутнього у вільній країні.

Хлопці були щиро здивовані, та не залишили дівчат без подяки. Вони висловили свої враження та позитивну думку, подякували за приємний сюрприз та залишилися задоволеними. Після закінчення привітань, група обговорила свої плани на майбутнє після перемоги.

  

Влада Бровченко,

студентка 2 курсу 3 групи,

спеціальність «Екологія»,

заступник старости групи з

культурно-виховної діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook