Співробітники кафедри епізоотології . мікробіології і вірусології взяли участь у міжнародному симпозіумі зі зменшення біологічної загрози (IBTRS)

1 листопада 2022, 14:23

   Співробітники кафедри епізоотології . мікробіології і вірусології з 24 -27 жовтня 2022року  взяли участь  у міжнародному симпозіумі зі зменшення біологічної загрози (IBTRS), підготували постерні доповіді і опублікували тези.

   Use of Mathematical Spatially Structured Models in the Study of Foxes Rabies. Makovska I., Nedosekov V., Sorokina H., Sorokin G. Qualitative Risk Assessment of the Rabies Spread among Domestic and Wild Animals in Ukraine. Polupan I., Nedosekov V., Korniienko L., Romanenko O., Trotskyi M., Chuzhakina K., Lets V., Shevchenko O.

   Міжнародний симпозіум зі зменшення біологічної загрози (IBTRS) походить із Української програми з написання наукових робіт (SWMP), яка спрямована на підтримку професійного розвитку дослідників інфекційних захворювань в Україні. Основна мета симпозіуму – створити платформу для представлення досліджень та обговорення актуальних проблем зниження біологічної загрози, управління біоризиками та особливо небезпечних патогенів. Головною темою Симпозіуму IBTRS 2022 року є «Єдине здоров’я». Щоб сприяти обговоренню викликів і можливостей впровадження підходу Єдиного здоров’я в Україні, Оргкомітет намагався збалансувати участь експертів із громадського здоров’я і ветеринарії у кожній дискусії.

   Через війну в Україні Симпозіум було перенесено, але він запланований віртуально з 24 по 27 жовтня 2022 року. Програма містить практичні семінари, церемонії відкриття та закриття за участю видатних доповідачів, усні доповіді, 7 панельних дискусій у прямому ефірі та віртуальні постерні сесії. Під час Симпозіуму представлено 34 усні доповіді та близько 77 постерів. Крім того, опубліковано 33 додаткові тези без презентації, щоб надати присутнім ширше уявлення про наукові дослідження, які тривають в Україні.
 

Доцент кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології Н. Сорокіна

 

 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook