НА КАФЕДРІ БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ ТА СТРАХУВАННЯ ПРОВЕДЕНА ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «БАНКІВСЬКА СИСТЕМА»

27 жовтня 2022 року

     Згідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті в осінньому семестрі 2022-23 навчального року на кафедрі банківської справи та страхування 25 жовтня 2022 року була проведена відкрита лекція для студентів ОС «Бакалавр». Враховуючи ту обставину, що в Україні іде війна і країна-агресор посилила обстріли об’єктів цивільної інфраструктури заняття було проведено в онлайн режимі на платформі ZOOM.
     Лекція на тему: «Створення і організація діяльності комерційних банків» з навчальної дисципліни «Банківська система» для студентів 4 курсу, 2 групи скороченого терміну навчання спеціальності «Облік і оподаткування» пройшла на четвертій парі, на ній були присутні 20 студентів та викладачі факультету, а саме: заступник декана економічного факультету, д.е.н., доцент Юлія НЕГОДА, заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент Віталій НАГОРНИЙ, д.е.н., професор, професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Віталій РАДЬКО, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Вікторія КОСТЮК, д.е.н., професор Любов ХУДОЛІЙ, к.е.н., доцент Лідія АВРАМЧУК, к.е.н., доцент Руслана МАМЧУР, , к.е.н., доцент Олена ЖАРІКОВА, к.е.н., доцент Олег БРОНІН, , к.е.н., доцент Ольга ФАЙЧУК, к.е.н., доцент, професор кафедри фінансових ринків Краківського економічного університету (Польща) Віктор ТРИНЧУК.

     На лекції були розкриті питання, які стосувалися сутності, функцій та видів комерційних банків, ознайомлено із порядком створення, реєстрації та ліцензування банків. Лектор детально зупинився на специфіці організаційно-функціональної структури комерційних банків, представив загальну характеристику операцій комерційних банків. Окремо хочеться відмітити актуальний та цікаво поданий матеріал лекції, який стосувався сучасних інформаційних технологій у банківській сфері.


     Лекція к.е.н., доцента Олексія МУРАВСЬКОГО була проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег та студентів. Викладач продемонстрував високий рівень педагогічної майстерності, використовував різні методи та прийоми подання навчального матеріалу, теоретичний матеріал був чітко структурованим та мав логічну послідовність. Середню оцінку від студентів лектор отримав 49 балів.
Кафедра банківської справи та страхування вважає одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності проведення відкритих лекцій, адже це дає можливість покращувати навчальний процес, професійний рівень викладачів та доступність сприйняття студентами теоретичних знань.


Віторія КОСТЮК
в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування,
к.е.н., доцент

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook