Магістранти механіко-технологічного факультету доповіли про свої розробки на попередньому захисті кваліфікаційних магістерських робіт

4 листопада 2022 року
   Написання магістерської кваліфікаційної роботи, в умовах військового стану – завдання непросте. Проте, бажання, праця і виважена цілеспрямованість – надійно захищають особистість від психологічного відбитку діючих обставин. Особливо, коли маєш за плечима перший рівень вищої освіти, а процес здобування другого рівня – розпочатий, і дякуючи Збройним Силам України, існує можливість, його завершити. Такий підхід, впевнено застосували магістранти освітньо-професійних програм «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт», у рамках попереднього захисту кваліфікаційних магістерських робіт.

   З 28 жовтня по 3 листопада 2022 року, на випускових кафедрах «Тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів», «Охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві», «Технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка», «Сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка» та «Транспортних технологій і засобів у АПК» механіко-технологічного факультету, в дистанційному форматі, відбулися заслуховування наукових розробок 52 студентів магістратури, другого року навчання.

   Незважаючи на існуючі обмеження, студенти ретельно підготувалися до відстоювання своїх досягнень і результатів досліджень, вільно володіли матеріалом та прислуховувалися до зауважень і пропозицій членів випускових кафедр. Керівники магістерських робіт підтримували за своїх підопічних та давали настанови, для вдалого представлення матеріалів, перед екзаменаційними комісіями. На попередніх захистах, студентам ставилися багато різносторонніх запитань, перевірявся їх рівень орієнтування, у проведених дослідженнях та у знаннях відповідних спеціальностей.
   Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України. Зокрема, цьогорічні розробки магістрантів, стосуються вдосконалення вантажної техніки, машин для захисту рослин, механізації тваринництва та енергетичних засобів. Навіть, обґрунтована нова технологія уникнення пошкоджень яблук, при їх транспортуванні.

    Варто зазначити, що всі здобувачі другого рівня вищої освіти, успішно пройшли перевірку представлених випускних робіт на наявність плагіату.
Бажаємо майбутнім магістрам впевнених доповідей, перед екзаменаційними комісіями, мирного неба, Перемоги та успіхів в реалізації задуманих планів.

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook