Проведено навчальний семінар з питань лісової сертифікації

27 червня 2014 року
ННІ ЛіСПГ

25-27 червня 2014 року співробітники кафедри лісового менеджменту ННІ лісового і садово-паркового господарства спільно з ДП «Укрцентркадриліс» провели навчальний семінар «Стан та перспективи розвитку лісової сертифікації в Україні».

Учасниками семінару стали 48 відповідальних представників державних лісогосподарських підприємств і обласних управлінь лісового та мисливського господарства у Житомирській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Протягом семінару її учасники отримали можливість детально ознайомитися зі стандартом лісоуправління за міжнародної схемою FSC, розглянути ключові вимоги в контексті пошуку кращих управлінських, організаційних і технологічних рішень його виконання, опрацювати практичні аспекти взаємодії з громадськістю при здійсненні консультаційних процедур і плануванні лісогосподарської діяльності.

Важливою частиною семінару стало відвідування її учасниками демонстраційних ділянок ведення лісового господарства у відповідності до вимог лісової сертифікації на території ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція».

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook