Вітаємо нових колег і нового керівника кафедри

1 листопада 2022, 13:10
ВІТАЄМО НОВИХ КОЛЕГ
 

 

         01.11.2022 р. відбулося чергове і водночас дуже насичене засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей. Відкрила засідання декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України канд. філос. наук, доцент Савицька Інна Миколаївна, яка сповістила про кадрові зміни у складі кафедри і представила нового виконувача обов’язків завідувача кафедри канд. пед. наук., доцента Яременко Наталію Віталіївну і нових науково-педагогічних працівників.
 
         До лав кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей долучилося у цьому навчальному році відразу аж п’ять нових колег, які не тільки представили свої освітянські здобутки, наукові інтереси та індивідуальні особливості, а й ознайомилися з специфікою роботи на кафедрі, рейтинговою системою, методичним забезпеченням тощо.
        Було обговорено низку актуальних питань, щодо забезпечення якості освіти в умовах воєнного стану і завдань кафедри на новий навчальний рік у навчальній, міжнародній, виховній та науковій роботах.
 
        Наталія Віталіївна закцентувала увагу колег на дисциплінованому виконанні своїх посадових обов’язків, а також проінформувала про необхідність активізації роботи щодо набору слухачів на підготовчі курси НУБіП України.
 
Попередній колектив кафедри вітає нових колег та сподівається на плідну співпрацю та дружнє спілкування!
 
К. Якушко,
секретар кафедри
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook