Вакансія : "Технолог харчової промисловості "

4 листопада 2022 року

Вимоги :

Профільна вища освіта,

досвід роботи у харчовій промисловості.

Знання вимог безпечності та якості харчових продуктів.

Вміти працювати у колективі, бути відповідальним та комунікабельним

Умови роботи :

Цех по засолці овочів (огірки, томати, часник, яблука) та виготовленню овочевих салатів (салати по-корейськи, салати мариновані та інше).

Графік Понеділок- Пятниця з 8,00 до 17,00 Субота з 8,00 до 14,00.

Виробництво знаходиться у м. Полтава, можлива кандидатура з іншого міста.

Обов’язки :

Контролювати додержання технологічної дисципліни та правил експлуатації обладнання.

Розробляти прогресивні технологічні процеси, режими виробництва готової продукції.

Розробляти карти технологічного процесу та іншу технологічну документацію

Брати участь у проведенні досліджень і визначенні показників якості сировини, продукції.

Знати, розуміти та застосовувати нормативні документи, що стосуються діяльності цеху

Знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуватись санітарних норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт

Детальна інформація та анкета ха посиланням:ua.jooble.org/jdp/-8969896235765343872

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook