Міжнародний етикет обслуговування: відкрита лекція доцента Самсонової В.В.

31 жовтня 2022 року

 

      31 жовтня 2022 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Самсонової В.В. на тему «Міжнародний етикет обслуговування» для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно–ресторанна справа» ННІ неперервної освіти і туризму.


      На лекції були присутні представники кафедри готельно–ресторанної справи та туризму: професор Бандура В.М., доцент Мосіюк С.І., доцент Гопкало Л.М., доцент Кудінова І.П., доцент Москвічова О.С.

        Структура лекційного заняття відповідала його меті – набуття необхідних фахових компетентностей щодо здатності працювати у міжнародному середовищі на основі етичного ставлення до несхожості до інших культур, поваги до різноманітності та мультикультурності, розуміння місцевих і професійних традицій сфери гостинності інших країн, розпізнавання міжкультурних проблем у професійній практиці, розвитку комунікативних вмінь та логічного мислення.

     Ефективність лекційного заняття була зумовлена вдалою комбінацією різних видів роботи: усного мовлення, проведення презентації та відеоматеріалу, що урізноманітнило методи сприйняття інформації та викликало обговорення.

    Лекційне заняття було проведене доцентом Самсоновою В.В. на високому науковому і навчально-методичному рівні й одержало позитивні відгуки колег та студентів.

Мосіюк С.І., к.е.н., доцент,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook