Відбувся попередній захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 123 – «Комп’ютерна інженерія»

5 листопада 2022 року

5 листопада в онлайн режимі на кафедрі комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки відбувся попередній захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 123 - Комп’ютерна інженерія.

     Участь магістрантів у передзахисті – важливий етап у підготовці кваліфікаційної роботи.

    Зважаючи на складний воєнний стан та відключення електроенергії, у передзахисті прийняли участь майже всі магістри другого курсу спеціальності 123 - Комп’ютерна інженерія. Вони плідно попрацювали – ґрунтовно підготувалися, доповідали інформативно та по суті, впевнено відповідали на запитання і в цілому продемонстрували широку обізнаність за тематикою власних розробок.

   Звичайно, були зауваження, але в цілому вони піддаються коректуванню, і до моменту захисту повинні бути виправлені.

 

 

   Сьогоднішній постерний передзахист магістерських кваліфікаційних робіт з освітньої програми "Компютерні системи і мережі" переконливо довів, що  вихованці кафедри компютерних систем, мереж та кібербезпеки факультету інформаційних технологій оволоділи основами створенння компютерних систем і мереж, систем кііберзахисту у мережах та готові до захисту магістерських кваліфікаційних робіт. З чим їх і привітали та побажали успіхів НПП кафедри: професори Валерій ЛАХНО, Олексій КОВАЛЕНКО, Сергій МАМЧЕНКО, доценти Борис ГУСЄВ,  Андрій САГУН, Максим МІСЮРА, Тетяна ОСИПОВА, Вадим ШКАРУПИЛО, Віктор СМОЛІЙ.

 

Дмитро КАСАТКІН,

завідувач кафедри, доцент

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook