Святкування Всесвітнього Дня Заощаджень

3 листопада 2022, 14:25

   Національний банк України продовж тижня з 24 по 31 жовтня проводив святкування Всесвітнього Дня Заощаджень. Студенти 2 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту НУБіП України разом із наставником Інною Гущею були долучені до даного заходу.
   Представниками НБУ було проведено 10 вебінарів від експертів НБУ, Фонду гарантування та Музею грошей; майстер-клас з основ домогосподарства «Випікаємо з вигодою»; онлайн-зустріч з економістом, аналітиком, автором статей та інвестиційним банкіром Сергієм Фурсою «Фінансова грамотність як спосіб життя» та здійснена презентація навчальних матеріалів з теми День Заощаджень, тобто була насичена інформаційно, аналітично, цікава програма та інтерактивні заходи.





   Продовж тижня ми вчилися як необхідно складати бюджет, вести облік витрат та не потрапляти на гачок реклами товарів, дізналися, як заощаджувати і захищати кошти від інфляції, а також були ознайомлені з таємницями давніх скарбів і розповіли про витоки історії заощаджень.
   Святкування Всесвітнього Дня Заощаджень було цікавим, пізнавальним, інформація була доступною, зрозумілою та інформаційно насиченою. Дякуємо працівниками НБУ за проведений захід!

Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook