Студентський науковий гурток «Організація та економіка ветеринарної справи» - працюємо попри складну ситуацію

27 жовтня 2022 року

    Студентський науковий гурток «Організація та економіка ветеринарної справи» на кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України радо зустрічає нових членів вже більше десяти років.

   Для отримання професійних і наукових навичок та практичної діяльності у студентів нашого факультету важливе значення набуває додаткова робота у студентському науковому гуртку.  Незважаючи на військовий стан, часті повітряні тривоги, обстріли нашої столиці та часткове відключення електроенергії, студентський науковий гурток «Організація та економіка ветеринарної справи» відновив свою діяльність у травні цього року після довгої перерви у чотири місяці.

   Роботу було поновлено у дистанційному форматі, як це вже бувало за часів пандемії Covid 19. Незважаючи на труднощі засідання проходили регулярно та плідно. Влітку ми попрощались з кількома членами гуртка, оскільки вони отримали дипломи та стали лікарями ветеринарної медицини, а восени дружній колектив гуртка поповнився новими студентами.
   Крім засідань і розгляду тем різної проблематики гуртківці встигли прийняти участь у чотирьох конференціях і опублікувати таку ж кількість тез.

   Плануємо відновити наші виїзні засідання та чекаємо нових колег у нашому колективі!!!

Керівник гуртка,  Максим Жуковський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook