Запрошуємо всіх долучитись до відновлення музею Григорія Сковороди!

8 листопада 2022 року

  Світ ловив мене, та не спіймав! Ці слова відомого філософа української нації вже три століття є символічними для України. Хіба можна спіймати волю, зламати сильний дух, заборонити незалежність? Ні! Ніколи!
  Національний літературно-меморіальний музей Григорія Сковороди був українською духовною Меккою, відомою далеко за межами нашої країни. Уночі 7 травня 2022 року цинічний ракетний удар прийшовся на садибу Ковалинських, влучивши в головний корпус музею — пам’ятник архітектури ХVIII століття, будинок, де свого часу жив і відійшов у вічність Григорій Сковорода. Для всіх українців це був шок, удар у найболючіше — духовну свободу української нації, маніфестовану Філософом у віршах і трактатах.
  Гуманітарно-педагогічний факультет, кафедра філософії та міжнародної комунікації НУБІП України до 300-літнього ювілею видатного українського філософа Григорія СКОВОРОДИ 10-11 листопада 2022 року проводять Міжнародну науково-практичну конференцію «Духовний код української ідентичності у вимірі міжкультурної комунікації».
  За ініціативи та сприяння голови наглядової ради НУБІП України Миколи Володимировича ТОМЕНКА ми долучаємось до збору коштів на відновлення музею Г.С. Сковороди.
  Кожен українець має в серці те, що не здолає ніколи жодний ворог — ми вільні духом, ми міцні своїм гуртом, ми сильні своєю любов’ю до України. Тому ми відбудуємо наші міста й відродимо наші пам’ятки культури разом, гуртом. Усім українським народом. Інакше бути не може.
  Скринька для благодійних внесків буде доступна для всіх учасників під час роботи конференції. Онлайн-учасники можуть перераховувати благодійні внески на розвиток ОКЗ «Національний літературно-меморіальний музей Г. С. Сковороди» на картку Приват 4149499349799237 (Матвієнко І.С., голова профбюро ГПФ). Зібрані кошти будуть передані особисто директорці музею Наталії Іванівні Мицай.

ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА ЄДНАЄ УКРАЇНУ!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook