Проведено організаційну годину з студентами 4-го курсу 11 групи Ветеринарне забезпечення військ факультету ветеринарної медицини в умовах військового стану

23 березня 2022, 17:51

   23 березня 2022 року було проведено організаційну годину з студентами 4-го курсу 11 групи Ветеринарне забезпечення військ факультету ветеринарної медицини. Оскільки місто спорожніло, постійно чути залпи артилерії і дуже часто виє сирена повітряної тривоги, зустріч було вирішено провести в онлайн форматі.

   На зустрічі були присутні більшість групи. Студенти групи дістанційно приступили 14 березня до навчання фактично у повному складі. Не дивлячись на складну ситуацію,  зустріч з підопічними пройшла в дружній атмосфері. Було проведено моніторинг стану здоров’я студентів групи,  уточнено інформацію щодо місця проживання, переселення та міграції студентів групи. Встановлено, що всі учасники освітнього процесу здорові та забезпечені належними умовами існування та харчування. Двоє студентів залишилось в гуртожитку №6, кілька не змогли потрапити на Батьківщину, оскільки там відбуваються бойові дії. З усіма студентами є зв'язок та налагоджені контакти. Студенів ознайомлено з поточними справами на факультеті та університеті та доведено ряд розпоряджень та наказів в умовах військового стану.

Наставник групи, Максим Жуковський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook