Вакансія: "Майстер цеху харчової промисловості"

8 листопада 2022 року

Вимоги : Бажано досвід роботи в харчовій промисловості.

Умови роботи : Графік Понеділок-Пятниця з 8,00 до 17,00 Субота з 8,00 до 14,00.

Обов’язки : В цех засолювання овочів (огірки, помидори, часник, яблука) та виробництва маринованих та по-корейськи салатів (морква, капуста, гриби, баклажан та ін.)потрібен майстер .

керівництво виробничим участком

забезпечення і контроль над виконанням плану участком

правильне, ефективне використання трудових ресурсів, формування бригади робітників

Вимоги : Бажано досвід роботи в харчовій промисловості.

Умови роботи : Графік Понеділок-Пятниця з 8,00 до 17,00 Субота з 8,00 до 14,00.

Обов’язки : В цех засолювання овочів (огірки, помидори, часник, яблука) та виробництва маринованих та по-корейськи салатів (морква, капуста, гриби, баклажан та ін.)

  • потрібен майстер .
  • керівництво виробничим участком
  • забезпечення і контроль над виконанням плану участком
  • правильне, ефективне використання трудових ресурсів, формування бригади робітників

Детальна інформація за посиланням:ua.jooble.org/desc/8225328143815854341

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook