Результати постерної конференції магістрів ІІ року навчання

9 листопада 2022 року
Дистанційно

 Результати постерної конференції

На кафедрі рослинництва агробіологічного факультету 08 листопада 2022 року відбулась постерна конференція магістерських робіт за освітньою програмою 201 «Агрономія» за допомогою платформи Zoom в онлайн-форматі. На розгляд кафедри та присутніх магістри ІІ року продемонстрували свої основні результати досліджень у вигляді постерів.
У доповідях студентів звучали актуальні питання щодо вдосконалення сучасних елементів технологій вирощування сільськогосподарських культур, оптимізації системи удобрення і сортових особливостей, що впливають на продуктивність сільськогосподарських культур.
Активну участь у конференції, також приймали й керівники магістерських робіт.
Формат конференції був побудований в комунікативному полі доповідача та бажаючих поставити запитання, що надавало їй дискусійного характеру із активною полемікою всіх учасників заходу. Також, студенти-бакалаври прийняли участь в конференції на фазі обговорення. Зокрема, найбільшу дискусію викликав виступ студентки Омельчук І.В. " Зимостійкість гороху озимого залежно від елементів технології вирощування в умовах Київської області".
Викладачі кафедри відмітили високий рівень підготовки магістерських робіт, деякі з них мають практичну цінність для сучасного розвитку агропромислового комплексу, результати наукових досліджень яких можна реалізувати на базі провідних підприємств України.
Старший викладач кафедри рослинництва
В.С. Пилипенко
Матеріали конференції:
Тези >>>>>>>>>>>
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook