ННІ енергетики і автоматики розвиває міжвузівську співпрацю

27 листопада 2014 року
КНУТД

                21 листопада співробітники та студенти ННІ енергетики і автоматики взяли участь у III міжнародній науково-практичній конференції «Енергоефективний університет», що проходила на базі Київського національного університету технологій та дизайну.
На конференції розглядалися актуальні питання використання передових технологій у сфері енергозбереження та принципів побудови енергоефективних моделей вищих навчальних закладів. Її учасники обмінювалися досвідом розробки та реалізації інноваційних проектів енергозбереження і підвищення енергоефективності у вишах, впровадження системних рішень підвищення енергоефективності інженерних мереж університетів, а також створення автоматизованих систем контролю і управління енергоспоживанням.


               Програмою було передбачено проведення ряду заходів. Зокрема, у пізнавальному конкурсі «Брейн-ринг» взяла участь команда студентів ННІ енергетики і автоматики у складі Анатолія Москаленка, Сергія Стахнюка, Івана Зубкова, Миколи Масюка, Олександра Олійника та Володимира Данильчука. Очолювали її директор НДІ електроенергетичних систем Олег Берека та голова ради молодих вчених ННІ енергетики і автоматики Алла Дудник. Наші студенти давали відповіді на складні запитання та продемонстрували обізнаність в актуальних проблемах енергозбереження.
За результатами гри команду нагороджено подяками за участь.

Олег Берека, директор НДІ електроенергетичних систем


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook